• Program : Luni-Vineri 08:00-16:00

PRODUSE / SISTEME PENTRU FERESTRE ȘI UȘI GLISANTE

Cor vision

Sistem de glisantă cu Bariera Termica cu un design avangardist care permite o foarte bună luminozitate cu minimum de secțiune de aluminiu vazută.Cu un design elegant incearcă sa ofere luminozitate maximă cu secțiuni de toc minime, 8% profil din toată suprafața.

Prezintă secțiune centrală vizibilă doar 20 mm, secțiune laterală 77 mm. si inferioară/superioară de 57 mm. Posibilitate de încorporare in finisaj a tocului inferior, superior si lateral.

Posibilitate de unire a foilor in colț de 90º fără montanți. Pentru versiunea cu 1 cale de rulare, compusa din fix si foaie, prezinta cale de rulare ascunsă in zona fixă. Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem si sistemul GALANDAJ: proiectată pentru a putea realiza o deschidere integrală prin faptul ca foile glisează în interiorul peretelui în totalitate. Se obține astfel o suprafată de deschidere de 100%.

Această opțiune GALANDAJ prezintă toc cu 1 sau 2 căi de rulare, permitănd obținerea de uși balcon de 1 si 2 foi ascunse.

Prezintă un nou toc pentru 2 si 3 căi de rulare care permite folosirea unei căi de rulare de inox care le conferă o glisare mai fină, o greutate mai mare a părții glisante (pana la 320 Kg/cc) și o durată mai mare de viață.

Sistem de montare tradițional cu toc perimetral si foi cap la cap care permite demontarea foii în cazul in care se sparge sticla, sau în cazul in care profilul de aluminiu este defect, etc. Există posibilitatea folosirii închiderii multipunct pe tijă.


Cor 4200

Sistem versatil cu toc perimetral si cu posibilitatea folosirii foilor cap la cap sau perimetrale.

Prezintă optiunea folosirii foilor cu estetica rotunjita sau dreapta.

Pentru versiunea de foi cap la cap drepte avem si sistemul 4200 Glisanta GALANDAJ: proiectată pentru a putea realiza o deschidere integrală prin faptul că foile glisează în interiorul peretelui in totalitate. Se obține astfel o suprafață de deschidere de l 100%.

Această obțiune GALANDAJ prezintă toc cu 1 sau 2 căi de rulare, permitănd obținerea de uși balcon de 1, 2 si 4 foi ascunse.


Cor 4600

Noul sistem de ușă culisantă cu ridicare prezintă o izolare termică mai mare a gamei complete de culisante cu valori imbatabile de transmitere (Uw), care incep de la 0.9 (W/m²K).

Această eficiență energetică maximă este posibilă datorită perfectei îmbinări a zonei de ruptură termică cu poliamide de 35 si 24 mm, a profilelor PE reticulare si a capacității mari de vitrare prezenta la foi, care permit sticlă de pănă la 55 mm grosime, oferind opțiunea de a instala compoziții cu dublă cameră si triplă sticlă pentru a garanta excepționala izolare termică și pentru a imbunătăți, în special, protecția împotriva zgomotului.

Posibilitatea de mari dimensiuni ale foii face din acest sistem unul ideal pentru a inchide mările luminatoare, asigurănd luminozitate interioara fără a renunța la prestațiile maxime termice si acustice.

Această culisantă își bazează funcționarea pe un sistem în care foile se montează cu un mecanism care să permită ridicarea în manevra de deschidere si coborărea in cea de închidere, în așa fel încăt ușa închisă să se sprijine pe garniturile de etanseitate longitudinale inferioare si laterale, producănd unirea în orice poziție și înbunătățind astel, etanseitatea și izolarea acustică. Este vorba de un sistem robust în aparentă și ușor în același timp, cu o deschidere fină și o alunecare perfectă de foi pe o șină de oțel inoxidabil, care previne uzura piesei.

Prezintă un design actual cu estetică dreaptă in foi și baghete.

Prezintă posibilitatea de două opțiuni de secțiune vizibilă in nodul central, la standard de 110 mm si minimalist de doar 50 mm.