• Program : Luni-Vineri 08:00-16:00

PRODUSE / FERESTRE DIN ALUMINIU

COR 80 Industrial passivhaus

Certificat pentru categoria de temperaturi calde, acest sistem oferă o izolație termică excepțională datorită spumelor sale speciale pe cadru și canat.

Cu o valoare de transmisie Uw de numai 0,66 W / m²K, este prezentată ca o soluție ideală pentru clădirile cu consum redus de energie.


COR 70 Industrial

Sistem de fereastră cu balamale dezvoltată cu scopul de a satisface necesitățile unui anumit segment de piață cu o tămplarie economică, simplă si versatilă cu prestații ridicate.

Avănd 70 mm. grosime toc și feronerie de Canal European această inovatțe a departamentului de I+D+I cu un coeficient de transfer termic de doar 0,9 W/m²K pentru a se putea adapta la diferite condiții climatice si necesităților în materie de eficiență energetică.

Datorită modului simplu de montare si necesitatea redusă de mănă de lucru permite producția industrializată cu economie de timp si cost.

Posibilitatea folosirii baghetelor cu estetica dreaptă sau rotunjită.

Posibilitatea de vitrare până la 55 mm care permite utilizarea sticlelor economice energetic si grosimi mari, oferind acestui sistem prestații acustice si termice excelente.

Prezinta posibilitatea de a utiliza feronerie cu balamale ascunse.


COR 60

Avănd 60mm. grosime toc si feronerie de Canal European această inovație a Departamentului de I+D+I cu un coeficient de transfer termic de doar 0,9 W/m²K pentru a se putea adapta la diferite conditii climatice si necesităților in materie de eficiență energetică.