• Program : Luni-Vineri 08:00-16:00

PRODUSE / SISTEME DE CULISARE

Uși cu sistem de ridicare și glisare

Ușile cu sistemul de ridicare si glisare vă ofera o atmosferă spatiosă si luminoasă. Fie pentru un balcon, verandă sau terasă, cu o singură intoarcere a mâinii, puteți crea o conexiune fără întreruperi între interior si exterior - nu există elemente de prag enervante. Ca toate sistemele cu profil Salamander, ușa ascensorului si alunecatorului are, de asemenea, un grad ridicat de stabilitate in formă.

Designul structural echilibrat al ușii asigură o mișcare usoară a canatului si garanteaza o functionalitate durabilă si fiabilă.

Caracteristici :

-de înaltă calitate, si intr-o gamă variată de culori

- rezistent la intemperii și deosebit de ușor de manevrat datorită vinilului de marcă cu o structură de suprafață foarte densă.

- designul inteligent al sistemului permite o productie ratională.

- profilurile cu mai multe camere și un prag izolat termic oferă o izolație optimă.

- suporturile de oțel cu dimensiuni mari asigură o stabilitate maximă, o funcționare fiabilă și o durată lungă de viață


Uși cu închidere JETLINE

Liniile subțiri creează un aspect strălucitor.

Jetline face camerele să arate mai spatioas si mai luminoase. Profilele din zona de prag au un design drept și prin urmare sunt deosebit de usor de curățat. Designul structural echilibrat al ușii asigură o mișcare ușoară a canatului si garantează funcționare durabilă si fiabilă. Din punct de vedere vizual, Jetline îndeplineste, de asemenea, cele mai înalte cerinte și poate fi combinată armonios cu liniile de profil din intervalele de ferestre SIP.

Caracteristici :

- stabilitatea maximă, armăturile din oțel de dimensiuni mari asigură o funcționalitate sigură și o durată lungă de viață.

- ușor de curâțat datorită designului profilului drept in zonă de prag.

- acoperirea foliei de înaltă calitate vine intr-o gamă largă de culori

- rezistent la intemperii și deosebit de usor de tratat datorită vinilului de marcă cu o structură de suprafață foarte densă.