• Program : Luni-Vineri 08:00-16:00

PRODUSE / FERESTRE PVC

BlueEvolution 92

Sistem orientat spre viitor, realizat cu ajutorul tehnologiilor de ultimă generaţie.

Aceste sisteme sunt recomandate pentru :

- proiecte realizate din buget mediu

- case cu izolare sporită

- case pasive

Pentru că blueEvolution este orientat spre viitor, are design-ul pragmatic al următoarei generaţii de ferestre. Combinat cu înălţimea mică de numai 118 mm care permite suprafeţe vitrare mari, îndeplinind toate criteriile ecologice şi venind cu o suprafaţă superdensă reprezintă perfecţiunea.

Adâncimea de construcţie 92 cm, numărul de camere 6 şi aranjarea lor inteligentă, cele trei garnituri de etanşare influenţează crucial performanţele tehnice. Datorită concepţiei inteligente puteţi folosi un pachet de sticlă cu o grosime de până la 60 mm.


BlueEvolution 82

Noua generaţie a sistemului Blue Evolution are o structură inovativă cu 6 camere, adâncime de 82 mm şi este concepută folosind o tehnologie sofisticată privind etanşarea. Acesta conduce la o protecţie termică optimă oferind cea mai bună eficienţă energetică.

Folosirea aceleaşi ranforsări metalice pentru toc, cercevea, teu şi stulp asigură o prelucrare mult mai uşoară.

Izolarea termică a ferestrei Blue Evolution 82 este excelentă pentru că garnitura mediană îmbunătăţeşte proprietăţile termice şi acustice şi oferă o protecţie sigură împotriva vântului şi ploii.

Se foloseşte la ferestre cu deschidere simplă, basculante, oscilo-batante, pivotante, usi simple, culisante sau armonice.


BlueEvolution 73

Atractiv şi modern din orice unghi. Sistemul blueEvolution cu 5 camere şi 2 garnituri de bătaie permite soluţii moderne pentru design-ul ferestrelor şi uşilor şi asigură o excelentă protecţie termică şi izolaţie fonică foarte bună.

Garniturile sudate la colţuri asigură o protecţie sigură împotriva intemperiilor. Structura ingenioasă a profilului cu inserţii mari de oţel, asigură în plus şi o siguranţă în funcţionare excepţionale pentru ferestre.

Se foloseşte la ferestre de deschidere simplă, basculantă şi oscilo-batantă, pivotante, uşi simple, culisante sau armonice.