• Program : Luni-Vineri 08:00-16:00

Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Bine ați venit pe website-ul nostru. Respectarea confidențialității dvs. este o prioritate pentru noi și dorim să vă informăm despre modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

Date Personale Colectate

Atunci când vizitați website-ul nostru, putem colecta diferite tipuri de date personale, cum ar fi adresa IP, informații despre dispozitivul dvs. și date demografice. Aceste date sunt colectate în scopuri de analiză, personalizare și îmbunătățire a experienței dvs. de navigare.

Utilizarea Datelor Dvs.

Utilizăm datele personale colectate pentru a vă oferi conținut personalizat, pentru a îmbunătăți produsele și serviciile noastre și pentru a vă oferi o experiență de utilizare mai bună. Nu partajăm datele dvs. personale cu terțe părți fără consimțământul dvs.

Securitatea Datelor

Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să luăm măsuri de securitate adecvate pentru a le proteja împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării.

Drepturile Dvs.

Aveți dreptul de a accesa, corecta sau șterge datele dvs. personale.

Acordul Dvs.

Prin utilizarea website-ului nostru, sunteți de acord cu Politica noastră de Confidențialitate. Dacă nu sunteți de acord cu această politică, vă rugăm să întrerupeți utilizarea website-ului nostru.

Vă mulțumim pentru înțelegere și pentru vizita pe website-ul nostru.